Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nálad a szerva, Nagyi! – családi tenisznap az idén 30 éves Alba Bianca Tennis Clubbal Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. február 05.
A Bregyó-közben rendezték meg szombaton délelőtt a Nálad a szerva, Nagyi! családi tenisznapot. A 30 éves Alba Bianca Tennis Club programját idén már kilencedik alkalommal szervezték meg. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András polgármester mellett az eseményen részt vett Deák Lajosné és Östör Annamária önkormányzati képviselő is.
Tovább...
 
A Vidi „fakó” simán kikapott Zalában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 05.
Nem történt csoda Zalaegerszegen: a sérülésektől, betegségektől tizedelt, „első bálos” fiatallal, felforgatott, soha nem tapasztalt kezdővel felálló Fehérvár FC 3-1-re kikapott a kiesés elől menekülő ZTE vendégeként a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) első tavaszi mérkőzésén. Ezzel egyelőre nem csúszott le a 3. helyről, ám a Puskás Akadémia esetleges Paks elleni idegenbeli győzelmével vasárnap este ez is megtörténne.
Tovább...
 
Vége a győzelmi szériának, Alba vereség Körmenden Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 05.
Hat győzelem után ízlelhette meg újra a vereség ízét a férfi kosárlabda NB I felsőházában az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata a szeszélyes, de otthon mindenkire veszélyes Egis Körmend vendégeként kapott ki egy végletekig kiélezett, az utolsó másodpercekben eldőlő összecsapáson 103-98-ra. Nagy katasztrófa nem történt, mivel az Alba mögött elhelyezkedő csapatok is mind vereséget szenvedtek, így velük szemben, hét körrel az alapszakasz zárása előtt továbbra is hat meccsre elegendő előnye van (!) a tabella 2. helyén, kettővel lemaradva a listavezető Falco mögött.
Tovább...
 
Februárban is lehet sportolni a Nyitott tornatermekben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 04.
Februárban is ingyenes sportolási lehetőséget biztosítanak a Nyitott Tornatermek. A mozogni vágyókat hétköznap délutánonként ingyenes sportolási lehetőséggel várják városszerte, mindössze sportos felszerelésben és tiszta sportcipővel kell érkeznünk ahhoz, hogy részt vegyünk bármelyik programon.
Tovább...
 
Március 17-én rendezik a 19. Rock ’n’ Roll futást Vérteskozmán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 03.
Már elindult a nevezés a 19. VINKboys Rock ’n’ Roll futásra, amit idén is a gyönyörű környezetben, Vérteskozmán rendeznek meg. A verseny március 17-én négy távval rajtol, azonban érdemes minél korábban leadni a nevezést, hiszen a rajtszámok limitált mennyiségben kerülnek kiadásra.
Tovább...
 
A Salzburg-verés után a Bécs ellen játszik a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 02.
Kedden este a Hydro Fehérár AV19 csapata 2-1 megverte a Red Bull Salzburgot. A siker után a csapat február 2-án, pénteken már hazai jégen lép pályára a rájátszásért küzdő Vienna Capitals ellen.
Tovább...
 
Sztárcsapatokkal rajtol el az idei Szent István Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 01.
Február 1-je, csütörtök és február 4-e, vasárnap között zajlik az ország egyik legrangosabb kosárlabda utánpótlástornája. A Szent István Kupán idén az olasz, spanyol, montenegrói és német csapatok mellett az U16-os magyar válogatottnak, valamint egy székesfehérvári válogatottnak is szoríthatnak a szurkolók.
Tovább...
 
Töretlenül veretlen a MÁV Előre az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 31.
Újabb győzelmének köszönhetően immár tizenhárom mérkőzés óta veretlen a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári csapat kedd este a TFSE-t verte szettveszteség nélkül Székesfehérváron.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: idegenben verte a Volán a címvédőt! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 31.
Méghogy mumus!? Néhány hete megtört az átok: két év után sikerült legyőznie az osztrák nemzetközi jégkorong ligában a bajnoki címvédő Red Bull Salzburgot a Hydro Fehérvár AV19-nek, amely kedden este idegenben is megismételte bravúrját, Nilsson és Magosi találataival 2-1-re verte egyik legnagyobb riválisát, akit ezzel már 5 ponttal előz meg a tabella 2. helyén, azaz hat körrel az alapszakasz zárása előtt Bajnokok Ligája (CHL) indulást érő pozícióban áll!
Tovább...
 
Több száz gyerekkel rajtolt el az Úszó Diákolimpia városi döntője Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. január 31.
Kedden kezdetét vette az Úszó Diákolimpia székesfehérvári városi döntője, ahol több száz általános iskolás és középiskolás diák küzd a vármegyei döntőbe jutásért. A Csitáry G. Emil Uszodában két napon át zajlanak a selejtezőfutamok.
Tovább...
 
Megszenvedtek női röplabdázóink a három pontért Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 29.
Újabb győzelmet aratott a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári csapat négy szettben nyert a Diósgyőri VTK ellen idegenben az utolsó előtti fordulóban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 7434